Sunday, September 27, 2009

Big Sky Eagle's soccer

Ahoj vsichni,
omlouvam se, dlouho jsem sem nic nepsal. Nemam moc casu posledni dobou, skola, soccer, devcata apod. :-) Chtel bych Vam tentokrat povedet neco o socceru ktery zde hraji. Hraji za tym jmenem Big Sky High School Eagles. (Big sky high school je jmeno me skoly a eagles je prizvysko, orli). Kazda skola zde ma prizvysko. Jako treba nasi mesti rivalove Hellgate Knights a Sentinel Spartans. Hrajeme tzv. AA ligu. Skoly jsou zde rozdelene podle velikosti na AA (nejvetsi), A a B. Moje skola je AA takze jedna z nejvetsich, avsak v porovnani z Hellgate nebo Sentinel je nejmensi. Cili hrajeme ligu AA. Liga je celostatni a je rozdelena do dvou konferenci. My jsme zapadni konference. Tymy v nasi lize jsou: Big Sky high School, Hellgate High School, Sentinel, Helena Capitals, Helena high, Glacier a Flathead. Nase score je zatim 4 prohry, remiza a dve vyhry (Flathead tuto sobotu a sentinel v utery). Sezona trva jen dva mesice a hrajeme s kazdym tymem dvakrat cili 12 zapasu. Doma a venku. Mame uz odehrano 8 zapasu, hrajeme vetsinou dvakrat tydne. Po skonceni klasicke sezony ( kazdy tym ma odehrano 12 zapasu0 nasleduje play-off. Prvni tym z kazde konference jde rovnou do statniho kola. Zbytek hraje play-off jako v hokeji 2.tym se 7.; 3. se 6. a 4; s 5. Na konci tedy mame 1. tym z tabulky, a 3 tymy z play-off kteri hrajou statni kolo. Tyto tymy se promichaji s tymy z dalsi konference a hraje se o statni titul. Lonskou sezonu statni titul vyhral Bilings West (tym z vychodni konference). Ja zde hraji bud stredni zalohu nebo utok. Vstrelil jsem zatim jen 3 goly. Doufejme ze to bude casem vice.
To by melo byt asi vsecko o socceru. Jinak jeste bych mel asi upresnit co znamenaji terminy Varsity a Junior Varsity (JV). Varsity tym znamena jako A tym. a Junior Varsity tedy JV je jako b tym. Varsity se vetsinou sklada prevazne ze studentu rocniku Sophmore, Junior a Senior a JV je prevazne Freshmen. Jinak mame take holcici soccer team tedy holcici Varsity a JV. Maji stejny rozvrh zapasu jako muj tym. Kazdy zapasovy den se tedy odehraje 4 zapasy. Varsity boys, jv girls a pote varsity gorls a JV boys.

Dekuji za precteni toho textu kdyby ste meli jakekoliv dotazy nevahejte me kontaktovat, staci jen okomentovat tento post.

S pozdravem Petr Vodicka

No comments:

Post a Comment